Roletne

Roletne su jedinstven proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće, toplote, svetlosti… Takođe pružaju zaštitu i od provalnika. Pored nabrojanog, one u stvari unapredjuju i poboljšavaju izgled vašeg doma. Ugrađivanje roletni daje stanu bolju izolaciju i značajno smanjuje račun za grejanje i hladjenje. Kada su podignute roletne su praktično nevidljive, nalaze se u svojoj kutiji, koja se nalazi u kompletu sa prozorom.

Takođe je na već postojeće prozore, bez obzira na to od čega su izrađeni moguće montirati spoljašnje roletne.

Kao i kod prozora i vrata, i kod roletni postoji termo i obična ispuna, a načini podizanja i spustanja su mnogobrojni.

Pored klasičnog, moguća je ugradnja roletni sa elektro motorom, pri čemu se spuštanje i podizanje vrši jednostavnim pritiskom na dugme prekidača koji se ugrađuje pored prozora, ili se spuštanje i podizanje vrši preko daljinskog upravljača. Ove dve poslednje varijante su nešto skuplje za izradu i ugradnju, ali su veoma efikasne i lake za upotrebu, tako da se za dodatne troškove dobije vrhunska usluga.

Rolo komarnici su idealno rešenja za domove i vikendice, koji se nalaze u blizini prirodnih staništa komaraca. Spavanje sa otvorenim prozorom u letnjim noćima, sa spuštenim komarnicima na njima biće idealno. Savršena su zaštita od insekata dok ujedno pružaju savršenu provetrenost i svežinu.

Kliknite na sliku za uvećanje