Alu i PVC Vrata


Ulazna vrata se takođe otvaraju oko vertikalne ose. Mogu biti zastakljena ili ispunjena panelom. Paneli se posebno izrađuju, i mogu biti različitih oblika, sa ornamentnim ili stopsol staklima, prema katalogu. Vrata su standardno opremljena okovom, ali je po želji kupca moguće ugraditi multi-lock sistem.

Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna ili trokrilna. Takođe je moguće i da kod dvokrilnih vrata jedno krilo bude veće a drugo manje. Ulazna se izrađuju od termo profila sa panelnomkel ili staklenom ispunom, dok se unutrašnja izrađuju od profila bez termo prekida. Ispuna vrata može se izraditi od ukrasnih ili običnih (ravni) panela, koji su od aluminijumskog plastificiranog lima sa spoljne strane i poliruetanskom ispunom ukupne debljine 20mm. Vrata se mogu raditi i bez ukrasnih panela što umanjuje cenu do 20%.

Kliknite na sliku za uvećanje

Plaćanje je preko žiro računa, ali može i gotovinsko, odnosno po dogovoru sa investitorom.
Takodje su moguće i kompenzacije koje takođe podležu dogovoru.

Naši klijenti


  

Prednosti


ZAŠTO ALUMINIJUMSKA I PVC STOLARIJA?

Na prvom mestu zbog ekonomske isplativosti

ALU i PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahteva koje moraju ispunjavati, manje zahtevni u pogledu održavanja, estetski doterani i ekonomični.

Aluminijumska i PVC stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski i PVC profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugradjenog elementa.

Detaljnije

Navigacija


Mapa