Roletne


Roletne su jedinstven proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće, toplote, svetlosti… Takođe pružaju zaštitu i od provalnika. Pored nabrojanog, one u stvari unapredjuju i poboljšavaju izgled vašeg doma. Ugrađivanje roletni daje stanu bolju izolaciju i značajno smanjuje račun za grejanje i hladjenje. Kada su podignute roletne su praktično nevidljive, nalaze se u svojoj kutiji, koja se nalazi u kompletu sa prozorom.

Takođe je na već postojeće prozore, bez obzira na to od čega su izrađeni moguće montirati spoljašnje roletne.

Kao i kod prozora i vrata, i kod roletni postoji termo i obična ispuna, a načini podizanja i spustanja su mnogobrojni.

Pored klasičnog, moguća je ugradnja roletni sa elektro motorom, pri čemu se spuštanje i podizanje vrši jednostavnim pritiskom na dugme prekidača koji se ugrađuje pored prozora, ili se spuštanje i podizanje vrši preko daljinskog upravljača. Ove dve poslednje varijante su nešto skuplje za izradu i ugradnju, ali su veoma efikasne i lake za upotrebu, tako da se za dodatne troškove dobije vrhunska usluga.

Rolo komarnici su idealno rešenja za domove i vikendice, koji se nalaze u blizini prirodnih staništa komaraca. Spavanje sa otvorenim prozorom u letnjim noćima, sa spuštenim komarnicima na njima biće idealno. Savršena su zaštita od insekata dok ujedno pružaju savršenu provetrenost i svežinu.

Kliknite na sliku za uvećanje

Plaćanje je preko žiro računa, ali može i gotovinsko, odnosno po dogovoru sa investitorom.
Takodje su moguće i kompenzacije koje takođe podležu dogovoru.

Naši klijenti


  

Prednosti


ZAŠTO ALUMINIJUMSKA I PVC STOLARIJA?

Na prvom mestu zbog ekonomske isplativosti

ALU i PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahteva koje moraju ispunjavati, manje zahtevni u pogledu održavanja, estetski doterani i ekonomični.

Aluminijumska i PVC stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski i PVC profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugradjenog elementa.

Detaljnije

Navigacija


Mapa