Izrada stakla


Pogon za izradu stakala – Do kraja 2004. godine preduzeće je potrebe za staklom zadovoljavalo nabavkom gotovih stakala, uslužno izrađenih od strane staklorezačkih radnji. Jednostavnom računicom došlo se do zaključka da će se znatno uštedeti organizovanjem izrade stakala u sopstvenoj režiji. Kako se raspolagalo neiskorišćenim prostorom za koji nisu bila potrebna dodatna ulaganja, adaptacijom istog, nabavkom potrebne opreme i sklapanjem ugovora sa dobavljačima, početkom 2005. godine pokrenuta je proizvodnja izopan stakala, kao i pamplex i svih vrsta peskarnih, stop sol i fasadnih stakala. Staklo se prvo seče na zadate mere, zatim ide na pranje, sušenje i toplo zalivanje.

Plaćanje je preko žiro računa, ali može i gotovinsko, odnosno po dogovoru sa investitorom.
Takodje su moguće i kompenzacije koje takođe podležu dogovoru.

Naši klijenti


  

Prednosti


ZAŠTO ALUMINIJUMSKA I PVC STOLARIJA?

Na prvom mestu zbog ekonomske isplativosti

ALU i PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahteva koje moraju ispunjavati, manje zahtevni u pogledu održavanja, estetski doterani i ekonomični.

Aluminijumska i PVC stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržista za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski i PVC profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugradjenog elementa.

Detaljnije

Navigacija


Mapa